sledat

Sledenje ali virtualno spremljanje?

zemljevid
Prijava za uporabnike
uporabnik

uporabnik

Sledat Ideja Sledat Produkti Sledat Rešitev
Sledenje ali virtualno spremljanje je dejavnost s področja LBS industrije (Location Based Services). Celotna industrija, ki se je pojavila v zadnjem desetletju prinaša uporabniku visoko dodano vrednost storitev in hitro povrnitev vrednosti investicije. Uporaba tovrstnih storitev je že široko razširjena in nam ob virtualnem spremljanju oseb, vozil ali objektov, prinaša možnosti za zgodnje odkrivanje težav. S tem je nastala škoda manjša, uporabnik pa ima več časa na voljo za odločanje in reševanje kriznih situacij. Celotna uporaba rezultira v znatnih prihrankih in pripomore k optimizaciji. Sledat je storitev, ki uporabniku nudi visoko stopnjo podpore. Uporabniki storitev Sledat so zadovoljni uporabniki - pridružite se jim!

kako deluje GPS sledenje
telemetrija (oddaljeno merjenje in nadzor)
koristi in prednosti sistema Sledat
slovarček izrazov
pogosta vprašanja (FAQ)
Produkti pri Sledatu so moduli spletne storitve, ki so združeni v uporabniške pakete. Paketi so cenovno razvrščeni po zajetnosti vsebin. Na takšen način želimo pomagati uporabniku pri nakupu, saj nam lahko z izbranimi funkcionalnostmi in velikostjo željenega paketa signalizira, kaj bi rad kupil in kako bi storitev rad uporabljal. Na ta način lahko naši komercialisti prilagodijo ponudbo in jo optimizirajo tako, da uporabnik dobi najbolje prilagojen izbor funkcionalnosti za najnižjo ceno. Prilagajanje uporabniku je naša konkurenčna prednost. Predani razvoju venomer vključujemo nove funkcionalnosti predvsem v želji da uporabniki dejansko dobijo kar želijo. Za naš uspeh je zadovoljstvo uporabnikov ključnega pomena. Če si s Sledatom zadovoljen - povej naprej!

nadzorne in sledilne naprave GB (sledenje vozil in nadzor objektov)
mobilne sledilne naprave (sledenje vozil)
ročne sledilne naprave (sledenje oseb)
mobilna aplikacija (sledenje mobilnega telefona)
dodatna oprema
cenik - konfigurator
Sledat je virtualen a živ organizem! Srce sistema Sledat je terminalna naprava s pomočjo katere se preko hrbtenice (omrežje GSM in internet) pošilja podatke v možgane sistema (Sledat strežnik). Na strežniku se podatki, ki se dvosmerno izmenjujejo z vhodno izhodnimi enotami terminalne naprave (roke in noge), shranjujejo. Osnovni (segmentirani) podatki se ob zahtevku uporabnika na strežniku obdelajo v informacijo, ki jo uporabnik prejme v obliki, ki je po izkušnjah najbolj primerna. Tako so izhodni podatki lahko v obliki seznama, grafa, ali grafičnega prikaza. Vedno kadar je potrebno zajeti in prikazovati podatke, ki so odvisni od lokacije, časa ali statusa, uporabljajte Sledat!

pregled funkcij in modulov
paketi in ciljne skupine
cenik - konfigurator
kontaktirajte nas
o podjetju :: kje smo :: pravni poduk :: zaposlovanje :: spletni nakup terminalov in storitev :: pomoč in podpora
© Uscom / Sledat 2009 - 2013

Sledat.com nudi informacije s področja: sledenje vozil, sledenje plovil, spremljanje in nadzor objektov ... podatki so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb vsebine. Slike so simbolične. Vsebina strani sledat.com je last podjetja UScom d.o.o. in je ni dovoljeno uporabljati v druge namene, brez predhodne pridobitve pisnega soglasja UScom d.o.o. Polhov Gradec 93, 1355 Polhov Gradec, Slovenija. Več ...